Helmikuun alun rientoja!

Istahdan alas toimiston sohvalle kahvikupponen kädessä ja vilkaisen Lexin tapahtumakalenteria. Nyt eletään jo helmikuun puoliväliä ja kohta keväänkin kuukaudet tekevät tuloaan.

Viime viikolla lexiläiset pääsivät Kuukauden liikunnan merkeissä tutustumaan Sha’bam -tanssituntiin. Energisen tanssitunnin vauhdittamana sai varmasti revitellä tanssiliikkeitään kunnolla ja tanssitreenistä sai hyvän startin viikolle. Tarkoituksena on sisällyttää jatkossakin tapahtumakalenteriin monipuolisesti uusia lajikokeiluja ja excuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ystissitseillä lexiläisten kaverit ainejärjestömme ulkopuolelta pääsivät kokemaan, mitä on aito Kirkkotien sitsitunnelma!

P2124499%5b1%5d

Laulutahti sitseillä oli kova, mutta tästä huolimatta muutamat ennättivät maistella keittiön herkullisia aikaansaannoksiakin!

Loppuviikosta päästiin tämän vuoden osalta ensimmäistä kertaa sitsaamaan Kirkkotiellä ja tutustumaan myös uusiin ihmisiin Ystissitsien merkeissä. Jokainen lexiläinen sai tuoda mukanaan ei-lexiläisen avecin ja illan aikana ystävyysteema näkyikin vahvasti. Herkullisten ruokien äärellä päästiin avaamaan ääntä railakoiden laulujen parissa sekä tutustuttamaan lexiläisten ystäviä Kirkkotien meininkiin. Sitseiltä suuntasimme tämän vuoden Lex Spexin promobileisiin, jossa Spexin mahtava bändi esiintyi. Spexin ensi-ilta lähestyykin jo kovaa vauhtia.

Lexspex17%5b1%5d

Spexin Promobileissä oli tunnelma korkealla bändin aloitellessa keikkaansa.

Ystävänpäivänä lexiläisten yhdeksänjoukkueinen edustus suuntasi kohti Tamperetta ja Akateemisen Kyykän MM-kilpailuja. Lexiläiset edustivat niin yleisessä kuin naistensarjassakin. Päivän aikana oteltiin eri ainejärjestöjen joukkueita vastaan, nautittiin ulkoilmasta ja tutustuttiin teekkareiden kampusalueeseen sekä uusin ihmisiin ympäri Suomea. Pitkänkään päivän jälkeen ei väsymyksen merkkejä lexiläisissä havaittu ja tanssilattialla jalka vipelsi aina aamuyön tunteihin asti, kunnes bussi suuntasi takaisin Turkuun. Vaikka Akateemisen Kyykän MM-titteli ei tänä vuonna tullut Lexille, oli kaikista hauskaa opetella ja harjoitella kyykkäpeliä ja osallistua poikkitieteelliseen tapahtumaan.

IMG_8262%5b1%5d

Lexin joukkueet osallistuivat Kyykkään tyylillä!

LexCurlingia, vuosijuhlia ja muita kevään tapahtumia odotellen,

Jasmine Jansson

Tapahtumavastaava

10013322_10204974414134226_8321486805946420680_n

Lexin hallitus edusti omalla joukkueellaan Kyykän MM-kisoissa.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s